Revolucionarno razpršilo proti celulitu za Guam oblačila, ki odpravijo celulit in preoblikujejo telo. AlgaCaps anticelulitno polnjenje v razpršilu brez plina, namenjeno tekstilu. Ponovno oživite svoje Guam Leggings z aktivatorjem AlgaCaps in jim povrnite učinek odprave celulita & preoblikovanja telesa.

AlgaCaps Activator je rezultat najnovejših študij o nanotehnologijah. To je učinkovina, ki ponovno napolni in oživi Guam oblačila. Aktivator AlgaCaps je razpršilo brez plina za ponovno polnjenje mikrokapsul Guam® Marine Algae Guam® kozmetotekstilnih tkanin – Guam Leggings za odpravo celulita in preoblikovanje telesa v različnih modelih.

S polnilom v razpršilu se pozitivno nabite mikrokapsule integrirajo v tkanino zaradi elektrostatične privlačnosti, ki jo povzroča negativni naboj njenih vlaken. Specialna tkanina Emana se nato ponovno napolni z aktivnimi sestavinami morskih alg Guam®, ki jih vsebujejo mikrokapsule AlgaCaps aktivatorja, ter tako nadaljujejo svoje anticelulitno in preoblikovalno delovanje.