Wellness Guam leggins

Wellness v oblačilih

Wellness Guam leggins kolekcija oblačil

Wellness Guam® Emana® leggins kolekcija oblačil

Guam® je razvil popolnoma inovativno funkcionalno wellness kolekcijo oblačil, s tehnologijo sproščanja mikrokapsuliranih morskih alg Guam in kofeina. Te aktivne in naravne sestavine mikrokapsul se absorbirajo v kožo z nežno masažo v sinergiji z dolgimi infra rdečimi žarki (FIR), ki jih oddaja bioaktivni minerali, ki so integrirani v DNK preji. Nova tehnologija tkanine Emana® Guam® je sinonim za inteligentni material, ki vsebuje bioaktivne minerale, ki absorbirajo toploto telesa in jo povrnejo v obliki dolgih infra rdečih žarkov (FIR).

Infrardeči žarki so elektromagnetni valovi bistvenega pomena za naše dobro počutje in se uporabljajo v medicinske ter terapevtske namene, saj imajo protivnetni učinek na kožo, tkiva in celice. Bioaktivni minerali, ki jih vsebuje tkanina EMANA® imajo doživljenjski učinek, dokler boste oblačila nosili. Mikrokapsule v tkanini z aktivnimi sestavinami morske alge Guam® (in v nekaterih oblačilih tudi kofein) pa imajo učinek, dokler se aktivne sestavine ne  izčrpajo in celotno sprostijo v telo (nekje 12 – 14 pranj). Po tem, ko se mikrokapsule v tkanini popolnoma absorbirajo v telo, priporočamo pod Wellness Guam® oblačili nanos Fangokreme Aktivni dan ali kateregakoli Fangogela.

Oblačila Guam®  vam omogočajo prosto gibanje čez dan in se izredno lepo prilegajo telesu ter ga oblikujejo. Dokazano zmanjšujejo lokalizirane maščobne obloge, obseg zadnjice, stegen, trebuha in bokov, delujejo proti celulitu, spodbudijo mikrocirkulacijo, napnejo kožo in ji povrnejo elastičnost in čvrstost ter zmanjšajo in odpravijo otekline, občutek težkih in trdih nog. V njih se boste počutili preprosto izjemno!

Imate kozmetični salon ali wellness center in bi želeli razširiti svojo ponudbo ter jo popestriti?

Pokličite nas

040 814 313

Nova tkanina tehnologije EMANA® GUAM®

EMANA® mikrovlakna so patentirana tehnologija popolnoma varna za kožo. Znanstveno testirana in preizkušena z mednarodnimi protokoli, ki jih uporabljajo neodvisni laboratoriji. EMANA® tkanina je certificiran Oeko-Tex® razred I.

Učinkovine: Guam mikrokapsula vsebuje vodo, Caprylic/Capric trigliceridi, kofein, prah rjave alge.

Uporaba: Pod Guam® Leggings oblecite spodnje perilo. Če mislite da je potrebno, lahko pred prvo uporabo tkanino nekoliko razširite z rokami. Vsa kolekcija Guam Leggings se popolnoma prilagodijo obliki telesa, že po nekaj uporabah. V času nosečnosti teh izdelkov ne uporabljajte. Po nosečnosti Guam® Leggings lahko brezskrbno uporabite in nosite. Emmana® je patentirana tehnologija, preizkušena in popolnoma varna za kožo. Vzdrževanje: pralno na 40stopinj, brez agresivnih praškov in mehčalcev. Oblačila se ne sme likati.

GUAM KOZMETIKA

Učinkovita odprava celulita

Naravno bogastvo morja

GUAM KOZMETIKA

Učinkovita odprava celulita

Naravno bogastvo morja